top of page
FE444BF3-66CE-43BB-ABC3-4F3DDDC8C0BA_1_201_a.jpeg

Gezinscoach

Pascale Bruynseels

Pascale Bruynseels is onze gezinscoach. Zij is een fiere mama van 2 dochters, plusmama van nog eens 2 meiden en partner van Tom. Samen hebben zij dus wat ze tegenwoordig een 'nieuw samengesteld gezin' noemen. 

Van 1998 tot 2001 werkte zij in een school voor Buitengewoon Onderwijs waar ze o.a. ook aan de slag ging in de autiwerking. In 2000 startte ze ook als GON-begeleidster en daar groeide haar interesse in de wereld van mensen met ASS steeds verder. Ondertussen evolueerde ze mee naar het nieuwe ondersteuningsmodel en coacht ze ook leerkrachten en leerkrachtenteams. In 2020 verscheen haar eerste boek ‘ASS van dichtbij – Autisme? Samen Sterker!’

Heel wat opleidingen, boeken en ervaringen later ging ze aan de slag als auticoach waar haar interesse in en ervaringen met gezinnen met kinderen met ADHD of gedragsproblemen verder groeide. Tijdens de verschillende opleidingen die ze volgde maakte ze kennis met 'Oplossingsgericht werken' en ‘Positief Opvoeden’. Deze zaken vormen ondermeer de basis van haar huidige werking.

​Zoals iedereen werd ook Pascale in het leven al op de proef gesteld en kreeg ze al wat uitdagingen op haar bord. Een echtscheiding, alleenstaande mama zijn gedurende 4 jaar met 2 jonge kinderen, borstkanker ...  'Positief blijven' dacht ze dan steeds weer, "Er blijven voor gaan".​

"When you change the way you look at things, the things you look at change" werd haar leuze en ze past deze nog regelmatig toe. Nu wil ze deze mindset graag met anderen delen, samen op zoek gaan naar hoe het 'anders' kan.

Aarzel dus niet om haar te contacteren, om samen te gaan voor een beter leven!

Je kan bij haar terecht voor :

  • Psycho-educatie en counseling betreffende ASS en ADHD

  • Gezins- en opvoedingscoaching (Plusouderschap, algemene opvoedingsvragen, pubers, parental burnout)

  • Krachtgerichte boostsessies

Opleidingen

  • ASS

  • ADHD/ADD

  • Triple P (positief ouderschap)

bottom of page