top of page

Coaching

Coaching

 

Coaching en Counseling ASS

Heb je 1 of meerdere kinderen met ASS en weet je niet goed hoe het nu verder moet? Wil je graag meer weten over ASS of tips krijgen om weer meer rust te brengen in je gezin? Of wil je samen zoeken naar hoe je kan omgaan met deze nieuwe informatie? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Samen gaan we op weg in de boeiende wereld van ASS en gaan we leren hoe het 'anders denken' van jouw kind in elkaar zit.

 

Coaching en Counseling Positief Opvoeden

Opvoeden gaat niet altijd vanzelf. Soms lijken de muren op je af te komen, iedereen heeft 'goede raad' maar eigenlijk wil je vooral een luisterend oor of misschien wel iemand die even over je schouder met je meekijkt. Samen met jou denk ik na wat jullie als ouder kunnen doen om opnieuw meer rust te brengen in huis. Kleine veranderingen kunnen soms leiden tot grote successen.

 

Coaching naar kracht en positiviteit

Heb jij ook het gevoel dat alles zwaar weegt? Weet je niet waar te beginnen om balans te vinden tussen alles wat je doet en alle rollen die je opneemt? Staan de tranen soms sneller klaar dan de lach? Laat mij je dan helpen om met kleine stapjes weer wat energie te tanken.

 

“When you change the way you look at things, the things you look at change”

 

Ik schreef een eerste boek :  ‘ASS van dichtbij’.

Iedereen is een ster en schittert op zijn eigen manier 

bottom of page